пʼятниця, 5 січня 2018 р.

План
заходів з нагоди вшанування подвигу
учасників Революції гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної сотні у  Максимівському навчально – виховному комплексі
20 лютого 2018 року


№ п/п
Назва заходу
Строк
виконання
Відповідальні
 за виконання
1.
 Провести тематичну  лінійку «Вічна пам'ять синам України, що стали героями в наших очах», розпочавши її з виконання Державного Гімну України та хвилиною мовчання.
19 лютого
ЗНВР
Пилипенко Н.Ф
Пед. організатор
Каптан Т.О

2.
Провести години    пам’яті, уроки мужності, патріотичні альманахи, круглі столи з вшанування подвигу учасників Революції гідності та пам’яті Героїв Небесної Сотні: «Небесна сотня – то в душі вогонь», «Небесна Сотня у вирій відлетіла», «Янголи не вмирають», «Революція
гідності: ідеали демократії, європейське майбутнє України».
Протягом тижня
Пед. організатор, Класні керівники, Класоводи,
Вч. історії
3.
Організувати зустрічі з учасниками Революції гідності й антитерористичної операції на Сході України.
20 лютого
Пед. організатор
Каптан Т.О

4.
Провести для старшокласників презентації, флеш-моби, акції: «Україна понад усе», «100 причин пишатися Україною», «Революція гідності. Я стверджуюсь», «Хоробрі серця», «Свічка пам’яті ангелам Небесної сотні», «Запали свічку пам’яті».
20 лютого
Пед. організатор
Каптан Т.О
Соц. педагог Абаровська О.С
5.
Організувати тематичну виставку та фотовиставку, поетичні читання в шкільних бібліотеках, присвячені Героям Небесної сотні: «І пам'ять серця, і вічний смуток».
19- 23 лютого
Бібліотекар
Зінченко Л.В

6.
Організувати конкурс – виставку учнівських творів, малюнків для 1 -4 класів «Діти України за мир», плакатів для 5-11 класів «Вічна слава і пам'ять героям»
20 лютого
Пед. організатор Каптан Т.О
 Уч. врядування
7.
Здійснити коментований перегляд відеороликів про події на Майдані під час Революції гідності, док. фільмів: «Добровольці Божої чоти», «Майдан»
Протягом тижня
Вч. історії Пилипенко В.В